24 uur per dag 360 graden livestreamen met de Ricoh R

Het bedrijf Ricoh heeft een zeer goede naam wat betreft de productie van 360 graden camera’s. Zo bracht het enige tijd geleden de populaire Rico Theta op de markt. Dit jaar introduceer Ricoh een nieuwe camera met diverse nieuwe functies en kenmerken. Zo wordt het mogelijk om te livestreamen, wat natuurlijk een geweldige optie is.

Eenvoudig livestreamen

Ook de Theta gaf de mogelijkheid om te livestreamen. Dit ging echter behoorlijk ingewikkeld in zijn werk. Ricoh heeft ervoor gezorgd dat deze functionaliteit sterk is verbeterd. Om te livestramen moet je de 360 graden camera met een kabeltje koppelen aan een computer. Eventueel kun je jouw mooie foto’s ook opslaan op een microSD kaart. Helaas is het nog niet mogelijk om te streamen via de smartphone.

De Ricoh Theta camera. Met de Ricoh R is er een nieuwe variant op komst.

Toegevoegde waarde

Fans die niet kunnen wachten op de Ricoh R moeten nog een beetje geduld hebben. Waarschijnlijk verschijnt de camera deze lente op de markt. In eerste instantie wordt de camera verkocht aan derde partijen. Denk bijvoorbeeld aan een school of een entertainmentbedrijf. Vervolgens kunnen zij 360 graden livestreams maken met een toegevoegde waarde, zoals een educatieve boodschap.

24 uur per dag livestreamen

De Ricoh R maakt het mogelijk om waarschijnlijk 24 uur per dag te livestreamen.  Het bevat twee lenzen die zorgen voor zeer hoge beeldkwaliteit en real-time software om fantastische video’s mee te maken. 360 graden live-streamen zou wel eens dé hit van 2017 kunnen worden. Ook Facebook en Twitter zijn er namelijk volop mee bezig.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)