360 graden productfotografie

360 graden product fotoDe consumenten worden tegenwoordig steeds kritischer en krijgen meer eisen. Een goede productfoto zorgt ervoor dat de consument de juiste indruk van een product krijgt. Toch kunnen productfoto’s als nog een vertekend beeld geven. 360 graden foto’s maken hier een einde aan. Met de vr foto’s kunnen producten exact gezien worden zoals ze in de werkelijkheid zijn. 360 graden product fotografie is voor iedere webshop interessant.

Waarom 360 graden productfoto’s?

Momenteel hebben de meeste webwinkels nog geen perfecte vr foto’s van hun producten. De webwinkels die dit wel hebben, hebben zeker een streepje voor op de concurrenten. Het is een absolutie unique selling point wanneer een webwinkel vr foto’s heeft. Consumenten krijgen op deze manier een beter beeld van de producten waardoor ze sneller op aankopen zullen overgaan.

Doordat de consumenten een beter beeld hebben van de producten is de kans op retourneren ook kleiner. Je kunt je wel voorstellen dat wanneer een foto een vertekend beeld geeft de producten eerder geretourneerd worden. Dit kost enorm veel (onnodig) geld. Het maken van deze foto’s zou zich dus zeker terug betalen.

Of je nou fietsen verkoopt of vakantie huizen verhuurt. Kopers willen zien wat ze krijgen. En hoe krijgen ze een beter beeld dan met 360 graden foto’s?

360º productfoto’s laten maken

Er zijn verschillende fotografen gespecialiseerd in het maken van deze foto’s. Je kunt dus bij meerdere bedrijven terecht om 360 graden product foto’s te laten maken. We zullen binnenkort hier een aantal gespecialiseerde bedrijven verder uitlichten.

Tot slot

Heb jij vragen over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op of laat een reactie achter. We zullen je graag verder helpen.

360 graden productfotografie
5 (100%) 4 votes

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)