Beleef een bijzondere tocht in 360 graden door Rotterdam

Heb je altijd al Rotterdam vanuit je luie stoel willen verkennen? Dankzij de 360Fabriek is dit voortaan mogelijk. Slenter bijvoorbeeld door de Markthal, of bewonder de prachtige Erasmusbrug in 360 graden. Maak bijzondere wandelingen door de Havenstad zonder de straat op te hoeven!

Virtuele tocht door Rotterdam

De oprichters van 360Fabriek gingen enige tijd geleden zelf op pad om de Erasmusbrug met hun 360 graden camera te filmen. De virtuele tochten door Rotterdam zijn zowel interessant voor inwoners als toeristen. Je ziet de stad namelijk net even van een andere kant. 360Fabriek hoopt de komende jaren uit te breiden. Het publiceert nu al filmpjes, video’s en andere innovatieve concepten voor diverse bedrijven.

Voordelen voor bedrijven

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van virtuele tours zoals deze. Het trekt veel geïnteresseerden, websitebezoekers en potentiële klanten. Uit onderzoek blijkt dat mensen veel langer op de site blijven hangen wanneer ze een VR-tour kunen volgen. Volgens de makers zelf heeft deze werkwijze absoluut de toekomst. Ze willen innovatieve content zoals 360 graden video’s zo effectief mogelijk gebruiken om bedrijven succesvol te laten zijn.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)