Acer ontwerpt nieuwe 360 graden camera: de Holo 360

Steeds meer technische bedrijven ontwikkelen een 360 graden camera. Acer vormt daarop geen uitzondering. Binnenkort is de Holo 360 een feit. Hoewel er nog niet heel veel bekend is over deze 360 graden camera, biedt het een aantal nieuwe mogelijkheden voor de gebruiker. Zo kun je de camera geheel zelfstandig gebruiken dankzij het ingebouwde touchscreen. Ook heeft de camera van Acer wifi en 4G, dus het is van alle gemakken voorzien.

Uniek design en touchscreen

Als echte liefhebbers kunnen wij niet wachten op de 360 graden camera van Acer. Het zal hoogstwaarschijnlijk een uniek design krijgen. Deze camera ziet er dan ook totaal anders uit dan die van Samsung. Bovendien is de camera zeer eenvoudig te bedienen met het ingebouwde touschreen.  Zo kun je er onder andere video’s mee verwerken en bewerken. Ook is het mogelijk om jouw foto’s en video’s meteen te delen op social media. Het gerucht gaat dat je met de Holo 360 ook kunt bellen, maar dat is nog niet bevestigd.

Meer details

Veel meer details zijn er niet bekend over de Holo 360. Op details zoals de geheugengrootte, accugrootte en lenskwaliteit zullen we nog even moeten wachten. Ook de release datum en prijs is tot nu toe onbekend. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Acer ontwerpt nieuwe 360 graden camera: de Holo 360
Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)