BAM gebruikt 360 graden foto’s voor VR-app

Het bekende bouwbedrijf BAM gaat overduidelijk met haar tijd mee. Het bedrijf heeft namelijk een speciale app laten ontwikkelen die projecten middels virtual reality en 360 graden foto’s in beeld brengt. Daardoor krijgen een beter beeld van allerlei nog te realiseren projecten, waaronder het Groninger Forum en de grootste fietsenstalling ter wereld in Utrecht.

360 graden foto’s

Het is ontzettend interessant om een project van dichtbij te bekijken, terwijl het nog niet voltooid is. Dankzij de nieuwe app van BAM is het nu mogelijk. In de bijzondere app kun je 360 graden foto’s van allerlei projecten bekijken. Denk bijvoorbeeld aan station Utrecht, waar die op dit moment flink in verbouwing is. Van de afbeeldingen is vervolgens een VR-tour van gemaakt. Daardoor kun je werkelijk elk stukje van een bouwproject bekijken.

Voltooide projecten in 360 graden

De 360 graden foto’s worden ook gebruikt voor projecten die zijn al gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan het wereldberoemde station King’s Cross in de Britse hoofdstad Londen. Of ‘wandel’ door het Zaans Medisch Centrum. Hoogstwaarschijnlijk worden er in de toekomst nog veel meer 360 graden foto’s toegevoegd. Dankzij de app voelt het bijna alsof je zelf bij een project aanwezig bent.  Bovendien worden 360 graden camera’s en virtual reality steeds geavanceerder. Zodoende zijn ze in steeds meer verschillende sectoren te vinden.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)