Bekijk nu 360 graden foto’s in het ISS

Google Street view is een zeer handig hulpmiddel wanneer je ergens de weg moet vinden. Sinds kort is het niet alleen meer actief op aarde. Google heeft haar uitvinding namelijk ook gebruikt in de ruimte, en wel op het ISS. Bijzonder!

ISS station gefotografeerd

Google Street View in de ruimte, wie had dat ooit gedacht? Dankzij de inventieve 360 graden camera kun je nu ook virtueel rondzweven in het International Space Station. Het is zeer interessant om te zien hoe de astronauten leven. De camera werpt op een blik op de verschillende ruimtes in het ISS. Op dit moment zijn dat 17 plekken. Net als bij de standaard variant van Google Street View beweeg je door op verschillende pijltjes te drukken.

Speciale 360 graden foto apparatuur

Google werkte samen met NASA en het Marshall Space Center om het bijzondere project te realiseren. Het maken van foto’s in 360 graden is namelijk best een uitdaging als er geen zwaartekracht is! De camera apparatuur blijft bijvoorbeeld niet op één plek. Er moest dus speciale fotografie apparatuur aan boord komen. Een ESA astronaut fotografeerde de ruimtes en stuurde ze vervolgens naar aarde. Google ging er mee aan de slag, en nu is Google Street View in Space een feit! Nieuwsgierig naar meer 360 graden camera’s? Bekijk en vergelijk dan even ons aanbod.

Bekijk nu 360 graden foto’s in het ISS
Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)