Bekijk de spannende 3D trailer van For Honor

Virtual reality en beelden in 360 graden zijn niet meer weg te denken uit de gamewereld. Ze zorgen voor fantastische graphics en meer beleving dan ooit.  De nieuwe 3D trailer van For Honor bewijst dit absoluut. Het geeft namelijk een goed beeld van de duistere sfeer van het spel, die je vanuit werkelijk elke hoek van dit unieke spel kunt bekijken.

Bèta versie

For Honor is is een product van Ubisoft.  Eerder deze maand gaf het bedrijf de mogelijkheid om een bèta versie van de game te bekijken. Van 9 tot 12 februari konden liefhebbers de gameplay alvast uitproberen. Het zwaardvechten vergt namelijk enige oefening. Maar liefst 6 miljoen spelers wereldwijd gingen de uitdaging aan.  In totaal spendeerden ze maar liefst 2 miljard minuten achter hun consoles en pc! De spelers waren over het algemeen dan ook zeer enthousiast over het spel.

Wie is het machtigste volk op aarde?

De 3D trailer ziet er zeer intens uit. In het spel vechten verschillende machtige volkeren uit de geschiedenis tegen elkaar. Je kunt er voor kiezen om deel uit te maken van de Vikingen, maar ook meevechten bij de Ridders en Samurai is een optie. Verdedig je eer, en bepaal wie de sterkste is!  For Honor is te spelen in zowel single players als multi-player modus.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)