Bekijk YouTube video’s in 360 graden dankzij update

Goed nieuws voor spelers van de PlayStation VR: er heeft een update plaatsgevonden van de YouTube PlayStation 4. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om 360 graden video’s op YouTube in VR-modus te bekijken.  Een handige update, want het is dus niet meer nodig om video’s te downloaden.

Playstation VR modus

De update van YouTube valt gebruikers meteen op. Na het opstarten van de app heb je de keuze uit een ‘normale’’ modus en een ‘Playstation VR’ modus. Deze keuze mogelijkheid verschijnt na het opstarten meteen in beeld. Vervolgens kun je alle 360 graden video’s van YouTube bekijken via de Playstation VR. Je dient daarvoor wel even de Playstation Headset aan te sluiten. Naast het bekijken van de video’s kun je ze ook opslaan in je VR-bibliotheek.

360 graden video’s van YouTube

De update is overigens nog niet voor iedereen beschikbaar, omdat het zich nog verder moet uitrollen. Waarschijnlijk gebeurt dit op korte termijn.  Hoe dan ook is het een geweldige ervaring om alle 360 graden video’s van YouTube zo makkelijk te kunnen bekijken. Op dit moment publiceren grote bedrijven zoals National Geographic namelijk indrukwekkende video’s in 360 graden. Zo is het tegenwoordig mogelijk om tussen de pinguins op de Zuidpool te ‘lopen’. Ook de VR-games van Playstation zijn absoluut de moeite van het proberen waard.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)