Bekijk Zwolle vanuit je luie stoel met een 360 graden camera

In Zwolle vind je ontzettend veel mooie plekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sassenpoort, de Peperbus en de Grote Kerk? De Zwollenaar Mart Gombert besloot alle bezienswaardigheden vast te leggen met zijn 360 graden camera. Dit leverde bijzonder mooie resultaten op.

Hanzestad op de kaart

Gombert maakte een mooie wandeling in Zwolle en fotografeerde verschillende monumenten. Vervolgens plaatste hij de resultaten op Google Streetview. De fotograaf zet de Hanzestad dus op de kaart voor de hele wereld. Mensen uit de hele wereld kunnen de bijzondere plekjes van de stad voortaan bewonderen met een virtuele tour.

Monumenten van binnen- en van buiten

Groot voordeel van deze virtuele tour is dat je niet zelf meer naar Zwolle hoeft. Bovendien gebruikt Google een speciale techniek waardoor mensen ook de binnenkant van monumenten kunnen bekijken. Normaliter is dit uiteraard niet mogelijk. 360 graden camera’s bieden dan ook ontzettend veel nieuwe mogelijkheden. Het 360 graden project van Gombert heeft al veel positieve reacties opgeleverd. De fotograaf is daar uiteraard zeer trots op.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)