Beleef je mooiste momenten opnieuw

Overweeg je om een 360 graden camera aan te schaffen? Wij geven je drie redenen die gaan overtuigen om erin te investeren. Want met een 360 graden camera kun je niet alleen fotos en videos vastleggen. Je kunt momenten vastleggen.

1. Herbeleef je mooiste momenten

Met een 360 graden camera kun je een bijzondere gebeurtenis opnemen en terug kijken in virtual reality. De eerste stapjes van je kind, een bruiloft, een voetbalwedstrijd, een diploma uitreiking de mogelijkheden zijn eindeloos. Want zodra je de video hebt opgenomen, kun je deze terugkijken met een vr bril. Deze geeft je de mogelijkheid om terug te gaan naar deze gebeurtenis alsof je er weer bij bent.

2. Laat mensen meegenieten die er niet bij konden zijn

Er zijn altijd van die momenten die je mist, maar als je ze in 360 graden opneemt. Kun je ze altijd terugkijken. Als je de eerste stapjes van je zoon of dochter opneemt. Kunnen opa en oma deze terugkijken in vr. Ookal waren ze niet bij de gebeurtenis, het is allemaal vastgelegd in 360 graden met beeld en geluid.

3. Direct posten en delen

Het mooie aan de nieuwste 360 graden cameras is dat ze uitgerust zijn met wifi ontvangers of bluetooth, waardoor je direct je videos of fotos kunt delen met anderen. Heb je iets spannends, moois of unieks vastgelegd dan kun je dat direct met de wereld delen. Omdat de 360 graden camera eenvoudig met je smartphone te koppelen is via apps. Zo kun je op vakantie, direct je omgeving delen met je familie en vrienden thuis.

Bekijk eens 360 graden vr videos op deze website.

Nog geen vr bril?

Een virtual reality bril is eenvoudig te verkrijgen. Je hebt ze in alle soorten en maten. Heb je zelf een Samsung Galaxy smartphone (S6 of hoger) en overweeg je de 360 graden camera Gear 360 aan te schaffen. Dan kun je al met een kleine investeren in de Gear VR een complete set maken, van smartphone, 360 graden camera en vr bril. Want de Gear VR wordt een vr bril in combinatie met je Galaxy smartphone.

Beleef je mooiste momenten opnieuw
Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)