Beleef ongelooflijke avonturen met 360 graden camera’s

360 graden camera’s bieden tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden. Niet voor niets zijn de Samsung Gear 360 en de Rico Theta waanzinnig populair. Verschillende mooie video’s op YouTube laten zien wat je allemaal nog meer met deze bijzondere camera kunt doen.  National Geographic ging op pad met 360 graden camera’s en toont ons nu allerlei avonturen. Wij zijn in elk geval onder de indruk van de bijzondere momenten die je in 360 graden kunt beleven.

Beleef een adembenemende reis op Antartica

Altijd al op avontuur willen gaan in het Zuidpoolgebied? Dankzij deze 360 graden camera hoef je er niet eens je luie stoel meer voor uit. Niks geen ontberingen en kou. Je beleeft geen zware en ijskoude reis op Antartica maar geniet warm en comfortabel van de prachtige omgeving. In dit filmpje kom je zelfs een kolonie Pinguïns tegen!

Spannende ontmoeting met een hamerhaai

Voortaan kun je zeggen dat je een hamerhaai hebt ontmoet. Tenminste, in dit filmpje dan. De imposante grote hamerhaai wordt ook wel de phyrna mokarran genoemd. Een paar duikers van National Geographic gingen op pad, en ontmoetten deze roofvis. Spannend? Niet echt vanuit je luie stoel, maar mooi is het zeker! Deze hamerhaai bevond zich in het water van de Amerikaanse stad Miami.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)