Bewonder het vernieuwde Thialf in 360 graden

Afgelopen weekend vond in het vernieuwde Thialf in Heerenveen de World Cup plaats. Misschien heb je tijdens de spannende wedstrijden op het puntje van je stoel gezeten. Wist je dat het mogelijk is om Thialf in 360 graden te bewonderen? Er is namelijk een speciale video gemaakt die een bijzonder beeld geeft van het Friese stadion.

Thialf in 360 graden

De populariteit van 360 graden video’s is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dat is niet zo verwonderlijk, aangezien de kwaliteit van dergelijke video’s steeds beter wordt. Bovendien geeft filmen in 360 graden je een compleet beeld van een bepaalde bestemming. Zo staat het Thialf stadion in 360 graden er fantastisch op.

Verbouwing

Het moderne Thialf is het resultaat van een verbouwing die op 19 januari 2015 begon. In eerste instantie zorgden de bouwplannen voor veel protest. Een aantal Friese bedrijven was het er bijvoorbeeld niet mee eens dat Ballast Nedam de verbouwing op zich nam, omdat zij een lagere prijs hadden geboden. Na enige tijd kon het bedrijf toch beginnen aan de grote verbouwing. Het resultaat mag er zeker zijn!

Volgepakt stadion

In deze 360 graden video zie je een volgepakt stadion. Het afgelopen weekend bezochten namelijk duizenden mensen het schaatstoernooi. Door met je muis te bewegen en te scrollen kun je het moderne Thialf nu zelf bekijken. Bijzonder genoeg is het zelfs mogelijk om een blik te werpen in de machinekamer en kleed- en trainingsruimtes. Overigens is Thialf lang niet de enige locatie die je in 360 kunt bewonderen. Zo beleef je ook met de camera’s van Discovery fantastische avonturen over de hele wereld.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)