Eerste full HD 360 graden camera is een feit: de Girotopic iO

We zijn allemaal groot fan van 360 graden camera’s. Zo maken de Samsung Gear 360 en de Rico Theta grote indruk met hun functionaliteiten en prachtige design. Sinds kort is er een nieuwe 360 graden camera op de markt, namelijk de Girotopic iO van Girotopic. Erg bijzonder is het feit dat het de allereerste Full HD 360 graden camera ooit is.

Full HD 360 graden camera

Girotopic bestaat nog maar sinds 2014, en moest een paar jaar geleden nog geld ophalen om projecten te kunnen financieren. Inmiddels is het een zeer succesvolle start-up te noemen. Kort geleden presenteerde het bedrijf de Girotopic iO. Deze fantastische Full HD 360 graden camera werd financieel mogelijk gemaakt door Kickstarter. Er werd zelfs meer geld opgehaald dan Giroptopic ooit verwachtte.

Haarscherpe beelden en geluid

Mensen zijn dan ook razend enthousiast over deze bijzondere camera. Het biedt dan ook een aantal voordelen. Zo kun je het gemakkelijk meenemen omdat het aan te sluiten is op de lightning poort van je iPhone. Bovendien biedt de camera haarscherpe beelden in 4K en fantastisch geluid.

Video’s en foto’s delen op social media

Met de Girotopic iO kun je van alles doen. Zo is het een fluitje van een cent om prachtige 360 graden video’s te maken en te delen op social media. Ook kun je de foto’s en video’s die je maakt met deze 360 graden camera gemakkelijk opslaan p de iPhone. Ook de blauwe kleur van de Girotopic iO maakt het tot een bijzonder leuke 360 graden camera. Blauw straalt op de een of andere manier vrolijkheid en vertrouwen uit. Zelfs de prijs van deze gadget valt mee, namelijk 249 euro.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)