Een goedkope 360 graden beveiligingscamera: de Mi White Smart

Heb jij een eigen zaak of belangrijke spullen in huis en kan het geen kwaad om iets extra aandacht te besteden aan de beveiliging? Je kunt beter te goed zijn voorbereid dan wanneer je achteraf baalt als er spullen zijn gestolen. De makkelijkste manier voor beveiliging is een camera. Wanneer er een camera in huis hangt of op de zaak zullen inbrekers eerst wel even nadenken voordat ze de fout begaan. Kiezen ze er toch voor om een poging tot inbraak te doen? Dan heb je ze op camera. Daarvoor is het wel handig dat je voor de juiste camera kiest. Hieronder vertellen we meer over de Mi White Smart camera.

De Mi White Smart 360 graden camera van Xiaomi

Het bedrijf Xiaomi komt met de nieuwe 360 graden camera die rond kan draaien en op deze manier alles in de gaten kan houden. De camera heeft een kijkhoek van 85 graden. Wanneer je deze camera daarom ophangt bij jou in huis dan weet je zeker dat alles goed in de gaten wordt gehouden. Aangezien de camera ronddraait worden alle bewegingen gesignaleerd en opgenomen. Gebeurt er iets? Dan staat het er ook nog eens scherp op. De beelden worden namelijk geschoten in Full-HD.

Naast deze voorgaande voordelen heeft de camera ook alle overige functies die je kunt verwachten van een geschikte beveiligingscamera. Er zitten zelfs nog een paar extra leuke opties bij. Zo beschikt deze camera over een koppeling met de app. De app kun je op je smartphone installeren en koppelen met de Mi White Smart 360 graden camera. Via het scherm van je telefoon kun je op deze manier ook de beelden bekijken van de camera. Nu is het niet altijd even leuk om de beelden de hele nacht mee te kijken. Daarom kun je ook notificaties op je telefoon ontvangen wanneer er bewegingen worden gesignaleerd. Vervolgens zie je meteen wat er aan de hand is en zie je wellicht een hond of een kat voorbij lopen, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor inbraak.

Verkrijgbaarheid

Ben jij benieuwd naar deze camera en wil je hem bestellen, zodra deze uit is? Dan zal je dat hoogstwaarschijnlijk wel vanuit China moeten doen. Het is zeer waarschijnlijk dat het bedrijf Xiaomi de camera niet op de Nederlandse markt uit zal brengen. Gelukkig zijn er tal van manieren om de camera vanuit Chinese webshops te bestellen. De prijs zal komen rond de 55 euro.

Naast de goedkope kun je nu ook het artikel lezen over de kleinste 360 graden camera of bekijk de Ricoh Theta 360 graden camera.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)