GoPro VR 360 graden camera

Het bekende camera merk GoPro heeft aangekondigd zich in de wereld van virtual reality te gaan storten. Met de GoPro 360 graden camera wordt het mogelijk om 360graden video’s te maken. Waar het voorheen alleen mogelijk was door professionele bedrijven om 360graden video’s te maken, wordt het nu mogelijk voor iedereen.

GoPro 360 graden camera specificaties

De specificaties van de camera zijn nog onbekend. Wij hopen hier spoedig meer informatie over te kunnen publiceren.

Go Pro 360° camera releasedatum

De release datum is tot op heden nog onbekend. Wij hopen hier spoedig meer informatie over te kunnen plaatsen.

Gopro logoOver GoPro

GoPro is een jong bedrijf dat in een korte tijd enorm bekend en populair is geworden. In 2002 is het bedrijf opgericht door Nick Woodman. Op een vakantie in Australië wilde Nick kwalitatieve foto’s maken tijdens het surfen. Helaas lukte dit niet met de fototoestellen die er toen beschikbaar waren. Hij had een verlangen naar een camera die vanuit mooie hoeken actie video’s kon maken.

Na 2 jaar was Nick in staat om de eerste camera te verkopen. Sindsdien is het enorm hard gegaan met het bedrijf. Er zijn al meerdere GoPro modellen uitgekomen en is het bedrijf uitgegroeid tot een miljoenen bedrijf.

De camera’s staan bekend om de simpele uitvoering met een enorme hoge kwaliteit. De meeste actie en sportvideo’s worden tegenwoordig opgenomen met een camera van dit merk. Er zijn vele accessoires te verkrijgen. Met deze accessoires kun jij de camera op je helm of op je stuur bevestigen. Hierdoor kan de kijker mee genieten met het beeld dat je zal zien als je zelf de bestuurder zou zijn.

Open Chat
1
Close chat
Heeft u vragen over 360 graden camera's? Stel gerust u vraag, een van onze medewerkers zou u spoedig te woord staan.

Start gesprek