GoPro bevestigt komst Fusion 360 graden camera

Het CES is een fantastische bijeenkomst, waarbij bedrijven hun nieuwste gadgets presenteren aan het grote publiek. Kort geleden maakte het bedrijf GoPro bekend dat het werkt aan een nieuwe 360 graden camera. Nu is het officieel bevestigd. Hun nieuwste 360 graden camera zal aan het einde van 2017 op de markt komen. Wij kunnen niet wachten!

Zeer hoge resolutie

De camera van GoPro heet ‘Fusion’. Het biedt je als gebruiker allerlei nieuwe mogelijkheden. Zo kun je er onder andere virtual reality video’s mee maken. Natuurlijk blijft het maken van gewone foto’s ook mogelijk. De 360 graden camera heeft een zeer hoge resolutie van 5,2K. Je kunt er dan ook fantastische foto’s mee maken. In feite worden alle voorgaande GoPro camera’s samengebracht in één nieuw en geavanceerd apparaat. De Fusion wordt een van de meest geavanceerde 360 graden camera’s tot nu toe. Eerder maakten de Samsung Gear 360 en de Rico Theta grote indruk op het publiek.

Meer informatie volgt nog

Buiten de resolutie en de diverse mogelijkheden is er nog niet heel veel bekend over de Fusion. Zo is de precieze prijs en release datum nog niet bekend gemaakt. Waarschijnlijk volgen er de komende maanden meer onthullingen. We houden jullie uiteraard op de hoogte. Wel heeft GoPro alvast een mooie video uitgebracht over het nieuwe toestel:

GoPro bevestigt komst Fusion 360 graden camera
5 (100%) 1 vote

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)