Insta360 voor de iPhone

insta360-camAlle grote electronica merken lijken bezig te zijn met een 360 graden camera’s en virtual reality. Zo werkt Samsung aan de Gear, komt go Pro binnenkort met een camera en is Nikon ook druk bezig. Apple lijkt hier een beetje mee achter te lopen. Gelukkig is het een vrije markt en is er een 360 graden camera speciaal voor de iPhone beschikbaar gekomen. In dit artikel zullen we je meer informatie geven over de 360 camera voor de iPhone.

Insta 360 voor iPhone

De Insta360 is een 360 camera die speciaal is ontwikkeld voor de iPhone. De trendy camera kan op je iPhone bevestigd worden waarmee jij 360 beelden kunt maken. Het is mogelijk om 360graden foto’s, videos en livestreams te verzorgen. De camere bevat een batterij waarmee tot 100 minuten achter elkaar gefilmd kan worden. Er kan gefilmd of gefotografeerd worden in drie verschillende resoluties, deze zijn als volgt:
4K(4096 x2048 )15fps
3K(3072 x1536)24fps
2.7K(2048×1024) 30fps

Uniek aan deze camera is dat hij perfect aansluit op de iPhone en dat er live streams mee verzorgt kunnen worden. Stel jij bent op een unieke plek en je wilt dit met je vrienden delen. Dan schakel je de Facebook live stream in. Je vrienden thuis zetten hun virtual reality bril op waardoor het voor hun aanvoelt als of ze zich op dezelfde locatie als jouw bevinden.

 

Als je de video wilt opslaan om op een later moment het terug te kijken is het natuurlijk ook mogelijk. Alle video’s worden opgeslagen als MP4 file. Hierdoor is het te bewerken en terug te kijken op een door jou gewenst moment.

Insta 360 kopen

insta-360-in-actieWie de insta360 wilt kopen moet nog even geduld hebben. Over enkele weken zou deze namelijk ook in Nederland te koop zijn. Zodra hij officieel te koop is, lees je het uiteraard op 360gradencamera.com.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)