De kleinste 360 graden camera

De ontwikkelingen met de 360 graden camera’s gaan al erg hard, zonder dat er nog veel mensen zijn die er al uitgebreid gebruik van maken. Wel zijn ze steeds meer te zien en de vooruitgang is veelbelovend. Dat laat de laatste ontwikkeling nogmaals zien. De kleinste 360 graden camera komt nu namelijk ook op de markt. Hieronder lees je meer informatie over deze kleinste 360 graden camera.

Informatie over de kleinste 360 graden camera

Iedereen wil tegenwoordig wel prachtige beelden schieten met een camera die alles om je heen opneemt. Wanneer je op vakantie bent kun je de mooie omgeving filmen of wanneer je op een festival staat kun je alles om je heen met je vrienden delen. Daarnaast zijn het de mooiste beelden die je later voor jezelf nog eens terug kunt kijken.

De kleinste 360 graden camera maakt het echter nog makkelijker voor je. Deze wordt de Nico360 genoemd en is altijd gemakkelijk in je broekzak mee te nemen. De camera is namelijk slechts 46 bij 46 millimeter. Daarnaast is de camera ook nog eens zo licht als een veertje. Met deze camera kun je prachtige beelden schieten, want er zitten twee 16 megapixel lenzen in. Dit zijn Sony lenzen. De video’s die de camera schiet hebben een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Wanneer jij de app op je mobiel download dan kun je van de beide lenzen automatisch al een 360 graden video maken.

Verder heeft de camera ook nog eens een geheugen van 32 gigabyte. Het grootste voordeel van de camera is de grote en de daarmee hanteerbaarheid. Er is namelijk al een handige manier bedacht waarmee je de camera snel en makkelijk op je fiets kunt hanteren. Tijdens het rijden van een leuk parcours kun je de mooiste beelden filmen vanaf je fiets. Nog een groot voordeel van deze camera is dat hij waterdicht is. Fiets je in de regen dan hoef je er niet bang voor te zijn dat de camera kapot gaat. Tot slot is live broadcasting ook een van de mogelijkheden tijdens het schieten van het materiaal.

Verkrijgbaarheid

Verwacht wordt dat het niet al te lang meer zal duren voordat het product op de markt komt. De ontwikkelaar is een Chinees bedrijf. Dit bedrijf heeft een crowdfunding actie gehouden waarmee het doel van het behaalde bedrag ver is overschreden. Het doel was 50.000 dollar en er is maar liefst 71.000 dollar binnengehaald met de crowdfunding actie. De Nico360 zal voor een prijs van 199 dollar op de markt beschikbaar komen. Begin dus maar vast met sparen!

Geïnteresseerd in meer 360 graden camera’s? Bekijk bijvoorbeeld de 360 Fly.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)