LG 360 CAM

LGOok LG heeft niet stil gezeten en heeft een 360 graden camera ontwikkeld. De LG 360 CAM is een camera geschikt om virtual reality foto’s en video’s op te nemen. Op deze pagina zullen wij meer informatie geven over de camera van het telefoonmerk LG.

Sinds kort is deze officieel te koop in Nederland via onderstaande webwinkels.

ProductLevertijdPrijsMeer informatie
LG 360 cam1 dag€ 279,00Open webshop
LG 360 cam1 dag€ 279,00Open webshop

Over de LG 360 CAM

LG 360 camMet de LG 360 is het mogelijk om vr foto’s te maken die te uploaden zijn naar Google Streetview. De vr video’s die opgenomen kunnen worden zijn geschikt voor Youtube. Het is dus eenvoudig om VR content te creëren en het vervolgens te verspreiden.

De kwaliteit van de video’s is 2k met 5.1 surround sound. De camera is voorzien van twee verschillende camera’s op elke zijde een. Het beeld wordt automatisch vloeiend aan elkaar gebracht waardoor je kwalitatieve 360 graden beelden krijgt. Beide camera’s hebben 13 megapixels en een 200 graden groothoeklens. Het interne geheugen bestaat uit 4GB, maar dit kan eenvoudig uitgebreid worden met een micro SD kaart.

LG Camera kopen

Wil jij deze 360 graden camera van LG kopen? Dan heb je nu de mogelijkheid. Sinds kort is deze officieel verkrijgbaar via deze webshop voor € 279,- waarmee je het binnen 1 werkdag in huis hebt. De eerste ervaringen zijn zeer positief met de camera. De camera is erg gebruiksvriendelijk en van goede kwaliteit. Ook wordt aangegeven dat de batterij duur lang meegaat wat het fijn maakt om ermee te werken. Ook de opname van geluid wordt in het algemeen positief beoordeeld door kopers. Het enige nadeel wat door door enkele ervaringen wordt gedeeld is het vastleggen van grote video bestanden.

Open Chat
1
Close chat
Heeft u vragen over 360 graden camera's? Stel gerust u vraag, een van onze medewerkers zou u spoedig te woord staan.

Start gesprek