Maak 360 graden foto’s met sprayscape

Het klinkt nog ver weg om 360 graden foto’s te maken met je smartphone. Toch is het nu al makkelijker dan ooit om zelf 360 foto’s te schieten met je telefoon en deze te delen. Google Creative Lab is een onderdeel van de zoekmachinegigant Google. Google Creative Lab is al verantwoordelijk voor vele veelbesproken apps die op de markt zijn gebracht. Onlangs is er weer een nieuwe app gelanceerd en deze maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel 360 graden foto’s te schieten met je telefoon. Deze app wordt Sprayscape genoemd. Hieronder lees je meer informatie over hoe de app van Sprayscape precies werkt en wat je er mee kunt.

Over de app Sprayscape

Met de app wordt er gebruik gemaakt van de gyroscoop van je smartphone. Op deze manier kunnen de 360 graden foto’s worden gemaakt. Je kunt de app voorstellen als een glazen bol waar jij zelf het middelpunt van bent. In de rondten kun jij foto’s schieten van de binnenkant van de bol. Iedere foto die je schiet laat weer een stukje van de binnenkant van de bol zien. Hoe meer foto’s je maakt, hoe meer je om je heen krijgt te zien. Alle plekken waar je nog geen foto van hebt gemaakt zullen zwart blijven. Wanneer je overal om je heen een foto hebt gemaakt dan heb je een 360 graden foto gemaakt, omdat alle beelden worden samengevoegd.

Wanneer je de app download dan krijg je aan het begin te zien hoe de applicatie precies werkt. Zo zal je al snel duidelijk worden hoe je 360 graden foto’s kunt maken.

Bekijk het filmpje over het gebruik van Sprayscape

Is het nog niet helemaal duidelijk hoe er gebruik kan worden gemaakt van de applicatie? Dan hebben we het onderstaande filmpje gevonden waarmee dit snel duidelijk zal worden. Het filmpje laat precies zien hoe het gebruik met Sprayscape te werk gaat en hoe handig de mogelijkheden zijn.

Meer 360 graden camera nieuws lezen:

Twijfel jij er over om de Samsung Gear 360 aan te schaffen? Dan kun je hier klikken voor een review van deze camera. Daarnaast is er ook een documentaire gemaakt over het gebied van Chernobyl in 360 graden. Het gebied waar niemand durft te komen kun jij op deze manier toch bezoeken.

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)