Maak nog mooiere 360 graden video’s met de Theta V

De Theta van Ricoh is inmiddels niet meer weg te denken als 360 graden camera. Het werd in 2013 geïntroduceerd aan het publiek, en inmiddels hebben duizenden liefhebbers er dagelijks plezier van. Inmiddels is het succesvolle bedrijf toe aan zijn vijfde versie, namelijk de Theta V. Wat heeft deze 360 graden camera voor ons in petto?

4K 360 graden video maken

De Theta V 360 graden camera is flink verbeterd. De camera heeft wederom een strak en modern design, maar de sensoren werken beter dan ooit. Ook de resolutie is met 12 megapixel nog steeds uitstekend. Een verschil met de oudere Theta is dat het nu mogelijk is om een 4K video te maken. De megapixels kunnen namelijk sneller uitgelezen worden dan ooit. Ook de foto’s zien er met 5376 bij 2688 pixels (14 megapixel) zeer scherp uit.

Betere beeldverwerking

Zowel de 360 graden foto’s als video’s van de Theta V zijn van uitstekende kwaliteit. Dit heeft ook te maken met het feit dat het beschikt over een gyroscoop dat draaiing kan detecteren en dat de beeldverwerking is verbeterd. Daarnaast beschikt de Theta V onder andere over Bluetooth 4.1 LE en een snelle WiFi verbinding. De Ricoh Theta V kost 449 euro.

Maak nog mooiere 360 graden video’s met de Theta V
Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)