Nikon 360 graden camera

De Nikon 360 graden camera genaamd Keymission 360 is geschikt om Virtual Reality films te maken. De camera van Nikon is een van de eerste camera’s die speciaal gemaakt is voor consumenten. Dankzij deze camera wordt het betaalbaar voor iedereen om VR films te maken van een hoge kwaliteit.

Nikon 360 Prijs Vergelijking

ProductLevertijdPrijsMeer informatie
Nikon 36030-10-16€499Open webshop
Nikon 360Onbekend€499Open Webshop

Over de keymission 360

De Keymission 360 is de camera die geschikt is voor het maken van 360 graden actie en sport video’s. De Camera kan net als de GoPro camera’s gemonteerd worden op bijvoorbeeld je helm of stuur. Op deze manier kun je indrukwekkende video’s maken vanuit een bijzonder standpunt. Doordat hij voorzien is van een stabilisator worden de schuddende beelden automatisch gecorrigeerd.

De camera bevat twee sensoren aan de zijden. Doordat de beeldsensor is voorzien van een objectief is het mogelijk om een 360graden opname te maken. Doordat de camera een kwaliteit heeft van 4k is het beeld extreem goed.

Wil je onderwater video’s maken? Dat is geen probleem voor deze camera, je kunt er mee tot 30 meter diep duiken. Hij is dus volledig waterdicht. Daarnaast is hij shockproof tot een hoogte van 2 meter.

Nikon 360 graden camera kopen

Net als bij de vele andere 360 camera modellen, kan deze camera ook online gekocht worden. Om deze reden hebben wij ook een prijsvergelijking opgezet. Op deze manier weet jij zeker dat je de beste prijs voor de camera van Nikon betaald. Bekijk voor meer informatie de vergelijking tabel, hierin word jij doorverwezen naar de betreffende webwinkels.

Nikon logoOver Nikon Corporation

Nikon is een Japans bedrijf gespecialiseerd in het maken van optisch en elektronisch apparatuur. Bij het grote publiek is Nikon bekend om de kwalitatieve camera’s die deze produceert. Samen met het cameramerk Canon behoort Nikon tot een van de populairste camera’s.

Nikon bestaat al bijna 100 jaar, in 1917 werd het bedrijf opgericht in Japan onder de naam Nihon. Sinds 1988 heet het bedrijf officieel Nikon Corporation. Het bedrijf is uitgegroeid tot een enorm bedrijf met meer dan 24000 werknemers.

Inmiddels heeft dit bedrijf al grote prijzen binnen gehaald vanwege de goede camera’s die ze op de markt brengen. In 2007 wonnen ze bijvoorbeeld een prijs voor een van hun camera’s. De prijs die ze wonnen was beste digitale reflexcamera voor beginners.

Open Chat
1
Close chat
Heeft u vragen over 360 graden camera's? Stel gerust u vraag, een van onze medewerkers zou u spoedig te woord staan.

Start gesprek