Nog mooiere beelden in 2018: 360 graden camera’s verplicht in F1 wagens

De IndyCar-series zijn spannend om te volgen. Bovendien zien de 360 graden beelden er fantastisch uit. De apparaten in de auto’s kunnen namelijk rondraaien en laten zo het beeld rondom de bolides zien. Tegenwoordig wordt er volop getest met 360 graden beelden. Hoe kunnen de beelden nog beter worden gemaakt? Onlangs vonden er een aantal testen plaats in Singapore, en die leverden een positief resultaat op.

Vervanging voor de statische camera

De 360 graden camera vervangt langzamerhand de statische camera in F1 wagens. De statische camera liet voorheen alleen beelden van de voorkant van de Formule 1 wagen zien. Ook mooi, maar in vergelijking met 360 graden beelden wel een beetje saai. Zodoende wordt er volop geëxperimenteerd met 360 graden technieken, en dit lijkt positief uit te pakken.

Testen met 360 graden

F1 heeft een aantal technologische bedrijven als partners, en Tata is er een van. Dit bedrijf probeerde de 360 graden uitgeprobeerd. Naar aanleiding van de testen besloot Formula One om de 360 graden camera voortaan te verplichten in Formule 1 wagens. Goed nieuws!

Plek van de 360 graden camera

Het is nog niet bekend waar de 360 graden camera zal worden geplaatst. De kans is groot dat het voor de Halo geplaatst zal worden, maar de luchtinlaat is ook een optie. Feit is dat de Formule 1 beelden er in 2018 beter uitzien dan ooit!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)