Ontmoet de ‘Darling’: smartphone met VR 360 graden camera

Veel smartphones beschikken tegenwoordig over ingebouwde 360 graden camera’s. Wie weet heb je er zelf ook wel een. Smartphones met VR-camera’s waren er tot voor kort nog niet. Met de Darling van het Chinese bedrijf ProTruly is daar verandering in gekomen. Het is de allereerste smartphone met een VR 360 graden camera!

360 graden VR video’s

Het is ontzettend gaaf om met een camera virtual reality video’s te maken. Met de smartphone was het tot de komst van de Darling niet mogelijk. ProTruly heeft daar met dit toestel verandering in gebracht. Door de speciale functie ziet de smartphone er wel een beetje anders uit. Zo is het een vrij lange telefoon omdat de camera veel ruimte nodig heeft. Ook heeft het twee uitstekende lenzen aan de voor en achterkant.

Andere functies

Met uitzondering van de VR 360 graden camera is de Darling een prima, maar weinig uitzonderlijke smartphone. Zo kun je onder andere gebruik maken van 4GB werkgeheugen en 64 GB opslagruimte. De sterke accu is verder een groot voordeel.  Bijzonder genoeg heeft het zelfs diamantjes op de voorkant! Op dit moment is de telefoon alleen te koop in China, maar wellicht dat het bij succes ook in de rest van de wereld op de markt komt. De Darling kost 800 euro. Niet goedkoop, maar staat tegenover dat je er mooie 360 graden video’s kunt maken.

Ontmoet de ‘Darling’: smartphone met VR 360 graden camera
Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)