Texel promoot zichzelf met 360 graden video’s

Vind jij Texel ook zo’n prachtig eiland waar je op zonnige dagen heerlijk kunt ontspannen? Van deze populaire Nederlandse bestemming is onlangs een 360 graden video verschenen. Het is de eerste video in een reeks over Texel die binnenkort zal verschijnen. Het ziet er goed uit en is zeker de moeite van het bekijken waard.

Project over Texel

De eerste 360 graden video van het mooie Texel gaat over de veerboot. Wie weet heb je zelf wel eens op de veerboot naar het eiland gezeten. Een leuke ervaring, die nu op film is vastgelegd. Bijzonder om te zien! Het is onderdeel van een groot project waar onder andere VVV Texel bij betrokken is. Het is een van de eerste toeristische organisaties die 360 graden video’s gebruikt.

Op de veerboot

In deze 360 graden video lijkt het net alsof je zelf op de veerboot van Den Helder naar Texel zit. Je kunt om je heen kijken en ziet verschillende mensen wandelen en vliegende meeuwen rond de boot. Ook kun je door de salon wandelen of auto’s aan boord zien gaan. Zelfs de machinekamer en stuurhut van de boot zijn in 360 graden te bewonderen. Deze laatste plekken kun je in de realiteit helemaal niet bezoeken. Normaal zijn ze namelijk niet toegankelijk voor bezoekers. De 360 graden video biedt dus een aantal mooie extra opties.

Meer 360 graden video’s van Texel

Hopelijk wordt deze 360 graden video van Texel een groot succes. Is dit het geval, dan volgen er meer video’s. Op die manier komen er steeds meer unieke beelden van Texel bij, wat natuurlijk een goede promotie is voor het eiland. Texel is wat betreft het gebruik van 360 graden video’s voor promotie en marketing een voorloper. Weinig organisaties maken er op dit moment nog gebruik van. Wie weet volgen er in de nabije toekomst meer. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)