Unieke 360 graden video gunt je een kijkje in het Witte Huis

Over een paar dagen neemt president Obama afscheid van het Witte Huis. Het stokje wordt overgenomen door Donald Trump, wat een politieke verandering betekent van 180 graden. Voordat het zover is nemen de Obama’s je graag nog even mee op een tour door het Witte Huis in 360 graden.

Een tour van de Obama’s

Barack en Michelle Obama nemen je in een bijzondere 360 graden video mee door belangrijke vertrekken van de plek waar zij 8 jaar woonden. Ze gunnen je onder andere een kijkje in de Situation Room en de wereldberoemde Oval Office. De video verscheen kort geleden op Facebook, en is ook alleen daar te bekijken. Inmiddels is de tour tientallen keren geliked en gedeeld.

Welkom in het Witte Huis!

Het Witte Huis in 360 graden

Om de kamers op deze unieke manier te kunnen bekijken moet je even met de cursor op het beeld gaan staan. Als het goed is komt er een handje in beeld, waarmee je alles in 360 graden kunt bekijken. In het verleden zijn er meer 360 graden video’s verschenen nabij het Witte Huis in Washington. Maar nog nooit kwam de ambtswoning van de machtigste man op aarde zo dichtbij!

Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)