Virtuele rondleiding laten maken

Een van de doeleinden waarvoor een 360 graden camera gebruikt kan worden, is een virtuele rondleiding. Een virtuele rondleiding maken kan voor veel bedrijven interessant zijn. Potentiële klanten hoeven niet meer langs te komen op locatie om exact te kunnen zien hoe een plek of product eruitziet. Waar foto’s soms net te kort doen, vult de virtuele video dit mooi aan. Dankzij de VR oplossingen kan alles in beeld gebracht worden. Wij kunnen je hiermee helpen! Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Laat hier je gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Kosten virtuele rondleiding maken

Als u een virtuele rondleiding wilt laten maken,komt de filmmaker bij u op locatie. Met zijn professionele 360 graden camera legt hij de locatie vast. Zorg er dus voor dat alles er perfect uitziet, want alles zal terug te zien zijn op de film. Vervolgens wordt de film verwerkt met 360 graden software, zodat de video perfect terug te zien is. De kosten voor een virtueel project variëren sterk. Het is absoluut maatwerk waarbij verschillende factoren een rol spelen. Het is daarom verstandig om een offerte op te vragen zodat u enig idee krijgt van de prijs voor de VR tour.

Voor wie is het interessant?

Hoewel VR nu nog maar in de kinderschoenen staat, kan een virtuele rondtour voor vele interessant zijn. Ten eerste krijgt het momenteel nog veel aandacht. Het is momenteel absoluut een UPS om als bedrijf een virtuele rondtour te hebben. Waar je er nu mee uitspring zal over enkele jaren de vaste norm zijn.

Een makelaar kan haar klanten een veel beter beeld geven van het huis dankzij de VR-tours. Ook vakantie aanbieders kunnen hotelkamers of andere locaties perfect weergeven door VR. Dit voorkomt teleurstellingen of afspraken die voor niets worden gemaakt. Een klant kan nu voor hij er daadwerkelijk geweest is veel nauwkeuriger bepalen of hij het wilt hebben. Zo bespaar je, je eigen tijd en die van de klant.

Bekende voorbeelden virtuele rondleiding

Het meest bekende voorbeeld van een virtuele rondleiding is waarschijnlijk wel Google Streetview. Bij Google streetview kun jij door bijna iedere straat ter wereld rondlopen. Wie op de Google maps rondkijkt kan het gele poppetje van Google ergens neerzetten. Vervolgens kan jij om je heen kijken en je voortbewegen door de straten. Doordat het alweer enkele jaren bestaat en een enorm groot project was, valt de kwaliteit wellicht een beetje tegen. Inmiddels zijn de technieken enorm verbeterd en is het mogelijk om een virtuele rondleiding in HD te laten maken.

Ook de Efteling maakt gebruik van Virtual Reality. De Efteling heeft een video laten maken van een van de achtbanen. Dit geeft een erg bijzonder en leuk effect. Ook heeft deze video enorm veel media aandacht gekregen wat weer gratis reclame voor de Efteling is. Zet je VR bril op en laat je meenemen in de achtbaan van de Efteling. Hieronder kun je de video weer bekijken.

Virtuele rondleiding laten maken
5 (100%) 2 votes

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website is volledig gratis.....

Wij vragen slechts een Like op onze Facebook pagina (Content wordt direct zichtbaar)